• zdjęcie
  • zdjęcie
  • zdjęcie
  • zdjęcie
  • zdjęcie
  • zdjęcie
  • zdjęcie
  • zdjęcie
  • zdjęcie
  • zdjęcie
  • zdjęcie
  • zdjęcie
  • zdjęcie
  • zdjęcie
  • zdjęcie
  • zdjęcie
  • zdjęcie
  • zdjęcie
  • zdjęcie
  • zdjęcie
  • zdjęcie
  • zdjęcie
  • zdjęcie
  • zdjęcie
  • zdjęcie
  • zdjęcie
  • zdjęcie

Rozsmakuj się w Silvii Gold!

Mieszcząca się w Hotelu Silvia Gold dwupoziomowa restauracja Minibrowar Majer to wyjątkowe miejsce prowadzone z pomysłem i pasją, które przyciąga gości doskonałą kuchnią i klimatycznym wnętrzem.

Nasi kucharze każdego dnia przygotowują dla Państwa wyśmienite dania kuchni polskiej i europejskiej.  Świeże warzywa od lokalnych dostawców, wyrabiane przez nas makarony, wypiekane pieczywo, a ponadto szczera pasja i miłość do jedzenia oraz wykwalifikowana i miła obsługa składają się w naszej restauracji na najwyższy standard serwowanych dań.

Unikalną atrakcją tego miejsca jest browar, w którym na miejscu warzymy cztery gatunki niepasteryzowanego i niefiltrowanego piwa Majer. To doskonałe, przygotowywane niemal na oczach naszych gości i zgodnie z wszelkimi prawidłami sztuki piwo, doceniane jest przez znawców i smakoszy trunku. Z dumą polecamy i jesteśmy przekonani, że restauracyjny Minibrowar Majer w Hotelu Silvia Gold w Gliwicach stanie się dla Państwa znaczącym punktem na mapie najchętniej odwiedzanych miejsc.

  • Rezerwacja

    Osoby zainteresowane rezerwacją prosimy o kontakt telefoniczny.

    Rezerwacja stolika: tel. +48 32 747 77 77

    Rezerwacja stolika z ustalaniem menu:
    tel. +48 600 086 465 lub tel. +48 32 701 12 00

    Zapraszamy!

Catering

Najwyższa jakość na życzenie

Kulinarne popisy naszych kucharzy uświetniają nie tylko przyjęcia i spotkania w hotelowych wnętrzach Silvii Gold. Dostarczamy także pełne menu na życzenie naszych klientów w formie cateringu – od przekąsek i lunchy po wykwintne kolacje. Zawsze na czas, zgodnie z ustaleniami i w pięknej formie. Nasze zaplecze organizacyjne pozwala nam w sposób niezawodny, w pełni dostosować się do każdych okoliczności oraz sprostać indywidualnym potrzebom zamawiającego. Sprawdziliśmy się zarówno podczas sportowych rautów, jak i wystawnych przyjęć plenerowych. Pomagamy skomponować menu, dopasowujemy dania i serwis do zastanych na miejscu warunków, dbając jednocześnie o jakość podania i pilnując istotnych szczegółów.