Dzielimy się Majerem z innymi!

Jeśli prowadzą Państwo pub, bar lub restaurację i chcielibyście włączyć do swojego menu wyjątkowe niszowe piwa, z radością zapraszamy do współpracy z Minibrowarem Majer. Prowadzimy sprzedaż hurtową piwa, głównie skierowaną do wszelkich lokali gastronomicznych. Piwo dostarczamy do punktów sprzedaży bezpośrednio po rozlaniu do butelek lub w beczkach typu keg – zawsze z gwarancją świeżości produktu.

Naturalne produkty wymagają większej uwagi

Czuwając nad niezmiennie wysoką jakością Majera, naszym partnerom przekazujemy wytyczne gwarantujące zawsze pełnię smaku oraz zadowolenie klientów:

  • Piwo Majer zawsze musi być przechowywane w chłodnym miejscu;
  • Piwo butelkowe posiada 2-tygodniowy termin ważności;
  • Zamknięta beczka keg trzymana w chłodni  posiada 4-tygodniowy termin ważności;
  • Beczka keg po otwarciu jest przydatna do spożycia przez 4 dni.

Wysyłka

Mniejsze zamówienia wysyłamy w kartonach przesyłką kurierską, natomiast większe przesyłamy na paletach lub własnym transportem.

Niezbędne dokumenty

Przed dokonaniem zakupu prosimy o przekazanie skanów następujących dokumentów:

  • NIP,
  • REGON,
  • Wpis do KRS lub odpis z Centralnej Ewidencji i Informacji o Działalności Gospodarczej (CEIDG)
  • koncesja na sprzedaż alkoholu wraz z potwierdzeniem ostatniej wpłaty.

Krzysztof Majnusz
email: krzysztof.majnusz@hotelsilvia.pl
tel: 600 086 466

Dane firmy:
Hotel Silvia Maria i Ernest Majnusz
44-100 Gliwice, ul. Studzienna 8
NIP: 631-010-89-47