Dzielimy się Majerem z innymi!
Jeśli prowadzą Państwo pub, bar lub restaurację i chcielibyście włączyć do swojego menu wyjątkowe niszowe piwa, z radością zapraszamy do współpracy z Minibrowarem Majer. Prowadzimy sprzedaż hurtową piwa, głównie skierowaną do wszelkich lokali gastronomicznych. Piwo dostarczamy do punktów sprzedaży bezpośrednio po rozlaniu do butelek lub w beczkach typu keg – zawsze z gwarancją świeżości produktu.
Naturalne produkty wymagają większej uwagi
Czuwając nad niezmiennie wysoką jakością Majera, naszym partnerom przekazujemy wytyczne gwarantujące zawsze pełnię smaku oraz zadowolenie klientów:
- Piwo Majer zawsze musi być przechowywane w chłodnym miejscu;
- Piwo butelkowe posiada 2-tygodniowy termin ważności;
- Zamknięta beczka keg trzymana w chłodni posiada 4-tygodniowy termin ważności;
- Beczka keg po otwarciu jest przydatna do spożycia przez 4 dni.
Wysyłka
Mniejsze zamówienia wysyłamy w kartonach przesyłką kurierską, natomiast większe przesyłamy na paletach lub własnym transportem.
Niezbędne dokumenty
Przed dokonaniem zakupu prosimy o przekazanie skanów następujących dokumentów:
- NIP,
- REGON,
- Wpis do KRS lub odpis z Centralnej Ewidencji i Informacji o Działalności Gospodarczej (CEIDG)
- koncesja na sprzedaż alkoholu wraz z potwierdzeniem ostatniej wpłaty.
Krzysztof Majnusz
email: krzysztof.majnusz@hotelsilvia.pl
tel: 600 086 466
Dane firmy:
Hotel Silvia Maria i Ernest Majnusz
44-100 Gliwice, ul. Studzienna 8
NIP: 631-010-89-47